Grand Theft Auto 3 Remaster Mı Geliyor Yoksa?

Olur mu olur, neden olmasın:)

Yalnızca serinin seyrini değiştiren değil oyun dünyasını da derinden etkileyen bir oyun olmuştu Grand Theft Auto 3. Rockstar Games’in yıldızını parlatan yapım olduğunu söylersek herhalde yanlış olmaz. Yakın dönemlerde çıkan ve aslında benzer adımları atan bazı oyun markaları bugün böylesi bir popülariteye ulaşamazken, GTA serisi muazzam bir oyuncu havuzuna erişti, Rockstar’ın altın yumurtlayan tavuğu oldu.

Herhalde Rockstar yetkilileri de böyle düşünüyorlar ve serinin atılım yaptığı oyunla ilgili bir çalışmaları var. Avustralya’da Grand Theft Auto 3 adına bir derecelendirme başvurusu yapılmış ve R18+ olarak derecelendirilmiş.

Projenin ne olduğu, neden böyle bir başvuruya ihtiyaç duyulduğuna ilişkin herhangi bir bilgi yok. Ancak bazı tahminler yürütülüyor. Belki GTA 3 Remastered için yapılan bir başvurudur ya da GTA 3’ün PS4 için çıkan portunun diğer platformlara da çıkartılması düşünülüyor olabilir. Belki de herhangi bir yeni çalışmayla ilgili değildir, kim bilir..

Eğer bu derecelendirme başvurusu yeni bir çalışma ile ilgiliyse duyurusunu da yakında yapabilirler. 22 Ekim, GTA 3’ün çıkışının 18. yıldönümü. Onuncu yıldönümünde oyunun mobil versiyonu çıkmıştı. Benzer şekilde remaster versiyonunu da oyunun yıldönümüne denk getirmeleri şaşırtıcı olmaz.

Geçtiğimiz günlerde Rockstar Games Launcher da yayınlanmış, bunun RDR 2’nin PC versiyonunun habercisi olduğu yorumları yapılmıştı. Benzer bir yorumu GTA 3 Remaster için de yapmak mümkün, neden olmasın?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum