GreedFall 2 Erken Erişimde Gündeme Gelen İki Sorunu Öncelikli Çözecek

Zaten erken erişim bunun için var

GreedFall 2'nin geliştiricisi Spiders, kısa süre önce erken erişime giren oyuna şimdiye kadar gelen geri bildirimler için çok mutlu olduklarını, eleştiriler arasında öne çıkan iki önemli konuda derhal değişiklikler yapacaklarını açıkladı. Bu iki konu başlığı savaşlar ve karakter kişiselleştirme.

Steam'de oyunculara hitap eden ekip erken erişime girişlerinin heyecan verici olduğunu ama bazı noktalarda iyileştirmeler gerektiğini hemen fark ettiklerini söylemiş. Bunlar arasında yapay zeka davranışlarının iyileştirilmesi, diyalog sahnelerinin elden geçirilmesi gibi şeyler de bulunuyor.

"Yeni taktiksel durdurma sistemini kullandığımız için geri bildirimleriniz bizim için hayati önem taşıyor, böylece bu yeni sistemi herkes için eğlenceli hale getirebiliriz. Bazı kısımların hala daha geliştirilmekte olduğunun ve iyileştirmeye ihtiyaç duyduğunun farkındayız. Tüm görüşlerinizi not ettik, önümüzdeki güncellemelerle savaşları geliştirmeyi hedefliyoruz."

Karakter kişiselleştirme de benzer biçimde Spiders'ın öncelikli olarak eğileceği bir diğer alan olacak.

GreedFall bazı oyuncuların radarından talihsiz biçimde kaçmış olsa da gerçekten de çok iyi bir RYO  deneyimi sunuyordu. GreedFall 2 ise şimdilik o kadar da başarılı yorumlarla karşılanmadı, oyunun ilk oyuna göre bir gerileme hissi verdiğini söyleyenlerin sayısı çok. Spiders'ın erken erişim sürecinde çözmesi gereken çok fazla şey var gibi duruyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum