GreedFall'un Geliştiricisi Spiders Yeni Oyununu Haftaya Duyuracak

GreedFall 2 olabilir mi?

Fransız Spiders stüdyosu bugüne kadar çeşitli aksiyon rol yapma oyunlarıyla karşımıza çıktı. Of Orcs and Men, Mars: War Logs, Bound by Flame, The Technomancer gibi orta karar oyunların ardından geçen sene karşımıza çıkardıkları GreedFall gerçekten de çok güzel bir oyundu. Elbette bütçe sorunları nedeniyle aksadığı ve tekrara düştüğü yerler vardı ama hem çok büyük bir dünya sunuyordu, hem de oldukça ilgili çekici bir hikaye anlatıyordu.

Oğuz'un 8 puanlık GreedFall incelemesini şuradan okuyabilirsiniz.

Spiders'ın bağlı olduğu Nacon, Twitter'da bir görsel paylaştı ve Spiders'ın yeni oyununun 7 Temmuz günü NaconConnect'te duyurulacağını açıkladı. Görselde yine GreedFall'un geçtiği dönemde kullanılanlara benzeyen bir şapka görüyoruz. Ayrıca giysinin üzerinde chain mail kısmı da var. Bu da akıllara hemen bu yeni oyunun GreedFall 2 olabileceği ihtimalini getiriyor.

Ancak Spiders bugüne kadarki hiçbir oyununa devam oyunu getirmedi, ama diğer yandan hiçbir oyunu da GreedFall kadar başarılı olmamıştı. Ben şahsen yeni bir oyun yerine GreedFall 2 görmek isterim, o oyun dünyasından daha nice başarılı hikaye çıkar çünkü.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum