Greg 'Ghostcrawler' Street, Riot Games'ten Ayrılıyor

Kişisel ve profesyonel sebeplerden ötürü

Riot Games'in yeni DVO projesinin başındaki isim Greg Street, Riot Games'ten ayrılmaya karar verdiğini açıkladı. Kararını Twitter'dan duyuran Street, bu kararının hem kişisel hem de profesyonel sebeplerden kaynaklandığını belirtmiş.

Street, Riot'un Aralık 2020'de duyurulan DVO'sunda baş yapımcı olarak görev yapıyordu, ayrıca kendisi dokuz yıldır Riot'ta Yaratıcı Geliştirme Başkanı ve Baş Oyun Tasarımcısı olarak çalışıyordu. Greg Street bundan önce ise World of Warcraft'ın baş sistem tasarımcısıydı.

Twitter hesabından yaptığı açıklamada Riot'tan ayrılacağını duyuran Street, Riot Games'in merakla beklenen oyunu üzerinde çalışan ekibi de övdü ve oyunun "emin ellerde" olduğunu belirtti.

Greg Street, geçtiğimiz sene aralık ayında erkek kardeşini kaybetmişti ve babasının da uzun bir ömrü kalmadığını söyleyerek bir süre köşesine çekileceğini belirtmişti. Street ayrılık mesajında da "geçtiğimiz sene yıkıcı kişisel kayıplar yaşadım ve ailemin hayatta kalan fertlerine daha yakın olmak istiyorum" cümlesini kullanmış.

Street'in mesajının ardından Riot Games kurucularından Marc Merrill de bir mesaj yayınlayarak söz konusu DVO'nun erken geliştirme aşamasında olduğunu ama gittiği yönün kendilerine heyecan verdiğini söyleyerek "daha önümüzde ÇOK uzun bir yol var" demiş.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum