GRID 2’den Heyecan Verici Detaylar

Yeni ekran görüntüleri yayınlandı!

Yarış oyunları dendi mi bazı ünlü tekel isimlerin yanında diğerleri konuşulmuyor bile. Ama bazı oyunlar var ki, yarış oyunu seven/sevmeyen herkesin heyecan duyabileceği niteliklere sahip olabiliyor. GRID 2’yi tam da bu kategoriye konduracağız gibi!

VG247’e açıklamada bulunan baş yapımcı Clive Moody, GRID 2’nin ortalama bir oynanış ile en az 30 saatlik bir “campaign” moduna sahip olduğunu söyleyerek, oyunun sizi her daim “meşgul” tutacağını belirtiyor. Ana görevlerin yanında, bol bol ek ve ödüllü yarışların da olacağı GRID 2, yapımcılar tarafından oynanış uzunluğu ile şimdiden hava atılan bir yapıma dönüştü bile.

Yapımcılardan Ross Gowing’in açıklamasına göre, GRID 2, ünlü oyunların “nasılsa iyi satıyor” diyerekten 5-6 saatlik oynanış sürelerine sahip olmasına bir nevi tepki olarak oyun dünyasında yer alacak.

Zengin tek kişilik modunun yanında, hikaye moduna sahip bir de çoklu oyuncu desteği olacak GRID 2, oyunun bu bölümüne de en az tek kişiliğe olduğu kadar önem vermişe benziyor.

Online olarak diğer oyuncularla eşleşip yarışlara katılabileceğiniz GRID 2’nin bir de detaylı bir lider tahtasına sahip olacağı söylenenler arasında.

Oyunun yayınlanan yeni görselleri ise şöyle;

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum