GTA V, Son 6 Ayda 5 Milyondan Fazla Satış Yapmış

Popülaritesinden hiçbir şey kaybetmiyor

Grand Theft Auto 5, 115 milyon oyuncu sayısına ulaştı. Take-Two'nun geçtiğimiz saatlerde düzenlenen yatırımcı toplantısında paylaşılan rakamlar, 2013 yılında çıkış yapan bir oyun için oldukça şaşırtıcı.

Hatırlarsanız Mayıs ayında Take-Two oyunun 110 milyon kopya sattığını açıklamıştı. Bu da oyunun 6 ay içerisinde 5 milyondan fazla satış yaptığı anlamına geliyor. Hatta 2018'in Mayıs ayında bu rakam 95 milyon olarak açıklanmıştı. Yani  6 senelik oyun, 1 seneden biraz daha uzun bir sürede 10 milyon satış yapmayı başarmış.


Tabi ki bu durumda GTA V Online'ın etkisi çok büyük. Halihazırda 65.000 eşzamanlı oyuncuya ev sahipliği yapan oyun, geçtiğimiz aylarda gelen Diamond Casino güncellemesi ile de büyük ses getirmeyi başarmıştı. Buna ek olarak GTA V'in RP modunun da bu satış rakamlarında etkisi olduğunu belirtmek gerek.

Şimdi de gözler geçtiğimiz günlerde PC çıkışını gerçekleştiren Red Dead Redemption 2'ye çevrilmiş durumda. GTA V RP modunun arkasındaki FiveR ekibi, daha önce yaptığı açıklama ile RDR 2 için mod geliştireceğini de duyurmuştu. Sizce RDR 2 RP modu oyunun satışlarının artmasına yardımcı olabilecek mi?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum