GTA 6'dan Önce Red Dead Redemption Remaster Görür Müyüz?

Söylentiler bu yönde

Red Dead Redemption'ın üzerinden 11, Grand Theft Auto V'in üzerinden ise 8 sene geçti. Rockstar Games 2018 yılında Red Dead Redemption 2 ile serinin hayranlarını mest etti ve teorik olarak düşünürsek şimdi sırada Grand Theft Auto 6 var. Ancak söylentiler, Rockstar'ın GTA 6 öncesinde Red Dead Redemption remaster versiyonuyla karşımıza çıkacağını belirtiyor.

Red Dead Redemption gerçek anlamda fenomen bir oyun, müthiş popüler, hala daha kendisinde övgüyle bahsettiriyor. Ancak buna rağmen oyunun var olduğu sadece iki platform var: PlayStation 3 ve Xbox 360. X360 versiyonu geri uyumlulukla yeni nesil Xbox konsollarda da oynanıyor, o kadar. Ne PS4, ne Xbox One, ne PS5, ne Xbox Series, ne PC... Hiçbirinde oyunu güncel halde oynamak mümkün değil. Hal böyle olunca da Red Dead Redemption remaster'ı bekleyen ciddi bir kitle olduğunu ve oyunun da oldukça yüksek bir satış potansiyeline sahip olduğunu söyleyebiliriz.

Her ne kadar güvenilir bir kaynak olarak vermek pek mümkün olmasa da geçen gün 4Chan'daki AMA başlığında GTA 6 ve RDR'ye dair verilen ve sonrasında silinen bilgiler oldukça ilgi çekiciydi, hatta başlık Reddit'e de taşındı.

Verilen bilgilerde Grand Theft Auto 6 için planlanan tarihin 2023 yılının Ekim ayı olduğu, Red Dead Redemption Remaster'ın ise daha önce çıkacağı söyleniyor. Aralarında en az bir sene olmasının mantıklı olacağını düşünürsek RDR'yi gelecek sene görme ihtimalimiz var demektir.

Yazıda GTA 6'ya dair de ilginç iddialar var, bir göz atmanızı öneririm.

YORUMLAR
cavegamer3530
9 Şubat 2021 10:46

RDR 2 grafikleriyle ve cilalanmış oynanışıyla gelirse tadından yenmez ps 3 üm olmadığı için oynayamamıştım çıksada oynasak

Parolamı Unuttum