GTA IV, Complete Edition İsmiyle Steam'e Geri Dönüyor

Artık Games for Windows Live yok

Grand Theft Auto IV geçtiğimiz ay bir anda Steam mağazasından kaldırılmıştı. İlk başlarda bunun müzik lisanslarıyla ilgili bir sorun olduğu düşünülse de sonrasında Rockstar tarafından yapılan açıklama sorunun Games for Windows Live kaynaklığı olduğunu göstermişti. Windows artık Games for Windows Live'ı desteklemeyi bıraktığı için, oyunun mevcut versiyonu için gereken ürün anahtarları yaratılamayınca Rockstar da oyunu satıştan kaldırmak zorunda kalmıştı.

Rockstar'dan gelen açıklama oyunun Grand Theft Auto IV: Complete Edition ismiyle 19 Mart tarihinde geri döneceğini gösteriyor. Grand Theft Auto IV: Complete Edition, Grand Theft Auto IV ve Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City'nin yerine geçecek ve ayrıca Rockstar Games Launcher üzerinden de satılacak.

Şu an sahip olduğunuz tüm kayıt dosyaları bu yeni versiyonla da uyumlu olacak.

Ancak yeni versiyonda bazı farklılıklar da var ve bunlar da çok oyunculu modların uçması şeklinde karşımıza çıkıyor. Yeni versiyonda Games for Windows Live, çok oyunculu mod ve liderlik tabloları yer almayacak.

Ayrıca RamJam FM, Self-Actualization FM ve Vice City FM radyo kanalları da geçici olarak oyunda bulunmayacaklar.

Grand Theft Auto IV ve Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City sahiplerinin yeni oyuna geçişi 6GB ve 22GB büyüklüğündeki güncellemelerle yapılacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum