GTA Online Ve Red Dead Online Evrenleri Birbiriyle Bağlantılı Olabilir

Yeni ipuçları ortaya çıktı

Rockstar Games ekibinin ellerinden çıkan oyunlar birbirinden ilginç sürpriz yumurtalara ev sahipliği yapıyor. Bu sebeple firmanın pek çok hayranı günlerdir GTA Online'a yeni eklenen Casino Heist görevinin içerisinde bu ipuçlarını avlamaya kovulmuştu. Sonunda bu avdan yeni haberler gelmeye başladı.

GTA Online'ın yeni görevi içerisinde her köşeyi araştıran oyuncular, Madam Nazar isimli bir fal makinesi ile karşılaşmış. Bu fal makinesinin zaman zaman "123 7645112" rakamlarını tekrar ettiği belirtiliyor. Bu rakamları oyun içerisindeki telefonunuz üzerinde aradığınızda ise çeşitli diyaloglar duyabiliyorsunuz. Öte yandan bu diyalogların hiçbirinin GTA VI ile alakalı olmadığını ifade etmekte fayda var.

Peki kim bu Madam Nazar? Aslında kendisi Red Dead Online evreninde kendine yer bulan ilginç bir karakter. Fakat asıl ilginç detay ise RDO'da bulunan Braithwaite Malikanesi'nin hemen önündeki tuvaletin içerisine sıkışan bir NPC'nin, yukarıda bahsi geçen rakamları tekrar ediyor olması.

GTA Online içerisindeki diyaloglardan birinde Madam Nazar'ın "Çölleşmiş bir toprak ve nehir kenarında geçilemeyen bir sınır görüyorum" ifadeleri de bulunuyor. Bazı oyuncular bu ifadelerin RDO'ya gelebilecek yeni büyük güncellemeye işaret ettiğini ve bahsi geçen bölgenin Meksika olabileceğini de ifade etmiş.

Şimdilik bu gizemli NPC'nin paylaştığı rakamların neye işaret ettiğini tahmin etmek oldukça güç. Herkes farklı teoriler üretiyor olsa da firmanın hepimizi oltaya getiriyor olması da mümkün. Bakalım Madam Nazar'ın ipuçlarının altından neler çıkacak...

YORUMLAR
Parolamı Unuttum