GTA Tarihinin En Zor Görevlerinden Birinin Basit Bir Çözümü Varmış

Şimdi mi söylenir bu?

Geleneksel bir editör olduğum için başlıklarda heyecan yaratmayı seviyorum. Fakat başlığı okurken GTA'yı oynadığınız dönemlere gittiğinizi biliyorum. Şimdiden kafanızda birkaç örnek oluşmuş olsa da GTA: San Andreas'taki tren takip etme görevini düşünen okuyucularımız doğru bir tahminde bulundu.

"All we had to do was follow the damn train CJ!" nidaları ile hayatımıza yerleşen bu görev, CJ ve Big Smoke'un bir tren üzerindeki düşmanlarını öldürmesini gerektiriyor. Fakat bu durum sanıldığı kadar kolay değil zira hem Big Smoke pek yetenekli bir silah kullanıcısı değil hem de bir tren rayının üzerinde gittiğinizden sık sık kontrolü kaybedebiliyorsunuz. Peki ama bu görevi yanlış yaptığımızı söylesem ne hissedersiniz?

Reddit kullanıcısı YEED5A5, görevin aslında sanılandan çok daha kolay olduğunu gösteren bir video paylaşmış. Hepimizin aksine tren ile arasına biraz mesafe koyan ve rayların üzerinden gitmeyen dostumuz, Big Smoke'u adeta bir keskin nişancıya çeviriyor. Yani toplu inancın aksine Big Smoke'u trene yaklaştırmak, düşmanları öldürme şansını artırmıyor.

Öyle ki YEED5A5, paylaştığı videoda görevi 2 dakika civarında tamamlamayı başarmış. Ufak bir kıskançlık olmadı değil...

YORUMLAR
DrKllr
2 Kasım 2021 16:42

Vice City "Demolition Man" görevi ve San Andreas ın bu görevi insanlar için çoğu final boss lardan daha baba bir görev olmuştur her ne kadar sebebini anlamasam da.

Parolamı Unuttum