GTA V Para Basmaya Devam Ediyor - Toplam Satış Rakamı 95 Milyonu Geçti

Online sağ olsun.

 Benjamin Franklin ne demiş? “Bu dünyada ölüm ve vergiler GTA V’in satışları dışında hiçbir şey kesin değildir.” Bundan dolayı eminim ki, Take-Two’nun 2018’nin 4. finansal çeyrek raporunda, GTA V’in satışlarının dünya çapında 95 milyona ulaştığını görmek hiçbirimizi şaşırtmayacaktır.

Rainbow Six Siege: Operation Para Bellum’un Ayrıntıları

GTA V neredeyse her hafta PS4 ve XB1’in en çok satan oyunlar listesine girmeyi başarıyor. Bunun en büyük nedeni, tabii ki de yıllardan beri aktif olan ve Rockstar’ın desteğiyle serpillenen Online modu. Oyunun sadece geçen çeyrekte 450 milyon dolarlık gelir elde etmesinden, Online modun Rockstar için ne kadar önemli olduğunu anlayabiliriz.

Bunun üstüne merak ettiğim tek şey, Red Dead Redemption 2’nin 100 milyon satış rakamına kaç yılda ulaşacağı sorusu. Zaten üst üste gelen ertelemeler ve açıklanan 2019 1. çeyrek çıkış tarihleriyle görüyoruz ki, oyun dünyası Red Dead’den kaçmak için elinden geleni yapıyor. Bana soracak olursanız, şu an Red Dead’le başbaşa gidip, çok fazla hasar almayacak tek firma Bethesda. Firmanın o çok speküle edilen bilim kurgu rol yapma oyunu Starfield’ı E3 2018’de görüp, Red Dead’in çıkışına yakın bir zamanda oynama şansımız hâlâ var.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum