GTA V'in Michael'ı Her GTA 6 Söylentisine İnanmayın Diyor

Clickbait'çilerin gözü yaşlı

Rockstar'ın bir süre sonra karşımıza yeni bir Grand Theft Auto oyunuyla çıkacağını bilmek için kahin olmaya gerek yok, elbette ki GTA 6 olacak. Çok yakında da olabilir, gelecek sene de, ama er ya da geç duyurulacak bu oyun. Ancak söz konusu Grand Theft Auto gibi büyük bir marka olunca, hele ki önceki oyunun üzerinden belli bir süre geçtiyse söylentilerin de ardı arkası kesilmemeye başlıyor. Hatta bazı siteler clickbait başlıklarla sanki GTA 6 duyurulmuş da, yeni bilgiler öğrenmişler gibi haberler de yapabiliyorlar.

Grand Theft Auto V'te Michael'ı canlandıran Ned Luke de bu söylentilerden sıkılanlar arasında. Luke herhalde GTA 6 sorusunun en çok sorulduğu kişilerden biridir ve Instagram'da yayınladığı videoda oyunda Franklin Clinton'ı seslendiren Shawn Fonteno ile oyunculara önemli bir mesaj vermek istemiş: "Söylentilere inanmayın gençler"

Luke, oyun hakkında söylenti yayanlara da tepkili. Rockstar dışında hiçkimse bir şey bilemez diyor :)

"GTA 6'nın Vice City'de geçeceğini söylüyorlar - bu tipler bu bilgilere nasıl ulaşabiliyor ki? Anlamıyor musunuz? İnternet'te BossManF**TheWorld veya ismi her ne haltsa ondan veya bu tür diğerlerinden gördüğünüz her şeye inanmayın" demiş Luke. "İçeriden bilgi aldıkları falan yok. Tek dertleri clickbait yapmak. Rockstar'dan böyle bir şey duyduğunuzda, bunun gerçek olduğunu bileceksiniz."

Tabii ki GTA 6 hakkında söylentiler devam edecek, tabii ki bunlar haber olacak. Ancak bu haberleri söylenti şeklinde vermek, "GTA 6'nın nerede geçeceği belli oldu!" gibi ifadelerden kaçınmak lazım. Ama her söylenti çıkarana da inanmamak lazım, orası ayrı.

YORUMLAR
Gilium
7 Nisan 2020 09:59

Webtekno'nun gözü yaşlı

Parolamı Unuttum