GTA V'in Satışları Epic Games Store Hediye Haftasından Sonra Artmış

Bereketini görsün Take-Two

Grand Theft Auto V tüm zamanların en büyük eğlence markalarından biri, Take Two'nun açıkladığı son rakamlar oyunun tam tamına 135 milyon kopya sattığını gösteriyor. Üzerinden 7 sene geçmiş bir oyunun hala daha düzenli satışlar yapması zaten başlı başına büyük bir olay, bunu Epic Games Store tarafından bedavaya verildikten sonra sürdürebilmesi ise apayrı bir şey.

Take-Two CEO'su Strauss Zelnick, oyunun Epic Games Store tarafından bir hafta boyunca ücretsiz olarak verilmesinin kitlelerini arttırmaya yardımcı olduğunu, oyun için harcamalarda yeni rekorlar yaşandığını, hatta ve hatta oyunun çıkışından beri en yüksek satışlara ulaştıklarını söylüyor.

Öyle ki, GTA V 2020 yılının ilk çeyreğinde oyunun çıkış yılı da dahil olmak üzere en yüksek 'ilk çeyrek' satışlarına ulaşmış. Hatta Epic Games Store'un hediye haftasının ardından geçtiğimiz yılın aynı dönemine göre çok daha yüksek sayıda satış gerçekleşmiş.

Epic Games Store tarafından bedavaya verilen oyun için "zaten artık miyadını doldurdu, tabii bedava verirler" yorumları da yapılmıştı ama durum hiç de öyle değilmiş :)

Take-Two, Grand Theft Auto V'i 2021'in ikinci yarısında yeni nesil konsollara da getirecek. Oyunun yeni nesil versiyonunda teknik, görsel ve performans iyileştirmeleri bulunacak. Ayrıca Grand Theft Auto Online de yeni nesil ve PC'ye özel içeriklerle gelişmeye devam edecek.

Hatta Grand Theft Auto Online'ın bağımsız versiyonu da 2021'in ikinci yarısında çıkacak ve ilk üç ay boyunca PlayStation 5 oyuncularına ücretsiz sunulacak. Oyunu bu süre içerisinde aldığınız taktirde PS Plus aboneliğiniz devam ettiği sürece oyunu oynamaya devam edebileceksiniz.

YORUMLAR
sSnake
4 Ağustos 2020 15:14

Epic Store üzerinde Premium sürümünün 30$/169₺ fiyatla Steam'deki temel oyun fiyatı ile aynı olmasının da etkisi vardır.

Parolamı Unuttum