Advertisement

Guacamelee Kısa Bir Süreliğine Humble Bundle'da Bedava

Oynamayan kalmasın demişler yine :)

Yine bir ücretsiz oyun haberiyle karşınızdayız sevgili Oyungezerler. Humble Bundle, 2 gün boyunca Guacamelee Super Turbo Championship Edition'ı ücretsiz olarak paylaşıyor.

Metroidvania tarzı aksiyon platform oyunlarından olan Guacamelee 2013 yılında çıkmış, 2014 yılında da Super Turbo Championship Edition ile oyuna yeni bölümler, yetenekler ve görevler eklenmişti. Meksika esintili oyun; renkli karakterleri ile oldukça keyifli bir platform deneyimi yaşatıyordu. Nitekim gayet beğenilen bir oyun olmayı başarmıştı. Opencritic'te paylaşılan incelemelerin ortalamasının 89 puan olduğu görülüyor. İlk oyunun beğenilmesinin ardından geçtiğimiz yıl 2. oyun ile de buluşmuştuk; böyle güzel devam edecekse 3. oyunu da görmek isteriz :)

Bugüne kadar oynamayanlardansanız, sizleri hemen Humble'ın ilgili sayfasına alalım. 2 gün süreyle ücretsiz olacağı açıklanmış, ancak hatırlatmakta fayda var, stok durumuna göre daha erken sonlandırılabiliyor bu kampanyalar. Elinizi çabuk tutmakta fayda var.

Bir başka ücretsiz oyun haberinde görüşmek üzere (içimden bir ses pek yakında diyor :))

YORUMLAR
ilke_kurtlutepe
17 Mayıs 2019 15:19

Nedense biri Humble Bundle hesabımı çalmaya çalışmış, siteden aldığım tek şey ücretsiz oyunlar gerçi.

Anravs
ilke_kurtlutepe
17 Mayıs 2019 16:21

Benim de Epic Store hesabım çalınmaya çalışılmış gibi bir şey olmuştu bir ara, belki de adamlar beleş oyunları çalmayı falan seviyordur :/


Mico
17 Mayıs 2019 14:43

Noluyor yahu üst üste beleş oyun :)

marrow
17 Mayıs 2019 13:07

Ubisoft steep i veriyor ücretsiz onun haberinde görüşebiliriz :)

Parolamı Unuttum