Guardians of the Galaxy 3, Disney'in Takvim Değişikliğinden Etkilenmeyecek

James Gunn için her şey yolunda

Tüm dünyada adeta hayatı durduran corona virüs salgını vizyona girecek olan filmleri de etkiliyor. Özellikle uzun vadeli programları olan Marvel Sinematik Evreni veya Fast and Furious serisi gibi yapımlar yeni takvimlerini denkleştirmek için ekstra efor sarf ediyorlar. Şu an için 2020 ve 2021 yılındaki filmlerin bazılarında tarih değişikliği yapan Marvel Stüdyoları henüz 2022 yılı için bir değişiklik düşünmemiş. James Gunn'ın yöneteceği Guardians of the Galaxy vol. 3 için herhangi bir plan değişikliği gözükmüyor.

GotG 3'ün yanı sıra DC/WB ortaklığı için The Suicide Squad filminin yönetmenliğini de yapan James Gunn, Twitter hesabından yaptığı açıklamayla gelecekteki iki filmi içinde bir tarih değişikliği olmadığını söyledi. "An itibariyle The Suicide Squad'ın vizyon tarihini ertelemek için bir neden bulunmuyor. Şu an takvime uygun şekilde ilerliyoruz. Tüm çekim işlemlerini karantinadan önce bitirip evimizden düzenleme işlerine başlayabildiğimiz için inanılmaz derecede şanslıyız. Ayrıca şu an GotG vol. 3 için de işler yolunda gidiyor, her şey salgından önce olduğu gibi devam ediyor." demiş Gunn.

Eğer işler tam anlamıyla James Gunn'ın dediği gibi giderse The Suicide Squad filmi 6 Ağustos 2021'de vizyona girecek. Guardians of the Galaxy 3 içinse planlanan çekim tarihi 2021 yılının Şubat ayıydı ve bu tarihe uyulacak gibi gözüküyor. Bakalım James Gunn'ın aynı dönemde iki dev firma için yaptığı filmler salgın sürecinden nasıl etkilenecek? 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum