Guardians Of The Galaxy 3, Ekibi Son Kez Bir Arada Görüşümüz Olacak

Acı haber James Gunn'dan geldi

Marvel Sinematik Evreni içerisinde yaprak dökümü devam ediyor. Avengers: Endgame sonrasında yepyeni bir döneme başlayan MCU en eğlenceli kozmik takımına da veda etmeye hazırlanıyor. Yönetmen James Gunn filme geri döndükten sonra her fırsatta üçüncü filmin hayalindeki final olduğunu dile getirmişti. Gunn bu sefer daha da net konuşmuş ve yeni filmin takımı bir arada son kez göreceğimiz film olacağını açıklamış. 

"İnsanların bu Guardians takımını son kez göreceği film olacak." diyen Gunn, aslında Marvel Sinematik Evreni'nin ilerleyen dönemlerde neler yapacağını da bilmediğini belirtmiş. Lakin bu filmle ilgili ortada dolaşan en büyük iddia ana kahramanlardan birinin filmde ölebileceği üzerine. Gamora'nın Infinity War sırasında yaşadıklarını düşününce onu pas geçiyorum, Star-Lord gibi bir isme veda etmek MCU açısından ticari anlamda da doğru bir hamle olmayabilir. O yüzden eğer birisi ölecekse muhtemelen Drax ya da Rocket ikilisinden birisi olacaktır diye düşünüyorum. 

Zaten geçtiğimiz günlerde Drax'ı canlandıran Dave Bautista da rolü son kez canlandırdığının bilincinde olduğunu açıklamıştı. Guardians of the Galaxy oyununu oynamadan önce bu habere daha çok üzülebilirdim ama artık elimizde daha eğlenceli bir GotG ekibi var. Özür dilerim James Gunn ama Eidos Montreal tahtını biraz çaldı. Büyük Galaksinin Koruyucuları finali için açıklanan vizyon tarihi ise 5 Mayıs 2023. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum