Guardians Of The Galaxy 3, Hayranları Ters Köşe Yapacakmış

James Gunn epey iddialı

Marvel Sinematik Evreni'nin en eğlenceli ekibi Guardians of the Galaxy, üçüncü filmiyle birlikte en azından bir süreliğine ekranlara veda etmeye hazırlanıyor. Uzun ve sancılı bir sürecin sonunda filme geri dönen James Gunn da her fırsatta bu filmin duygusal yönünden ve veda havasından bahsediyor. Başarılı yönetmen şimdilik ezeli rakip DC ile epey eğlenceli işler yapıyor. Peacemaker dizisinin tanıtımı sırasında Galaksinin Koruyucuları ile ilgili de konuşan Gunn, üçüncü filmin gidişatından bahsetti.

"Noel tatilinden önce Marvel'a bir sürü sahne teslim ettim. Şunu söyleyebilirim ki bu film insanların tahmin ettiği şekilde bir film olmayacak. Beklenenden epey farklı bir işin içerisindeyiz. Biliyorum bu zorlu bir yol ama şimdilik kat ettiğimiz mesafeden gerçekten mutluyum." diyen James Gunn hayranların kafasını karıştırmayı da başardı. Aynı zamanda bir de Guardians of the Galaxy Holiday Special çekecek olan James Gunn, son dönemlerdeki Omicron vakalarının Holiday Special'a epey ket vurduğunu açıkladı.

Normal şartlar altında Los Angeles'da çekimleri başlamış olması gereken Holiday Special için bir muamma söz konusu. Öte yandan ana serinin üçüncü filmi için işler epey yolunda ilerliyor gibi gözüküyor. 5 Mayıs 2023'te vizyona girecek Guardians of the Galaxy Vol. 3'ten önce bu yıl Disney+ üzerinden I am Groot animasyonunu izleyeceğiz. 
 

YORUMLAR
crusader-35
18 Ocak 2022 21:03

İki oyundur ters köşe oluyorum zaten,ikiside birbirinden berbat ve sıkıcı.

Parolamı Unuttum