Guardians Of The Galaxy Vol. 3 Hikayeyi Tamamlayacak

Dave Bautista'dan duygusal veda

Marvel Sinematik Evreni'nin en eğlenceli ekibi Guardians of the Galaxy, üçüncü filmiyle birlikte veda etmeye hazırlanıyor. Tabii daha veda konuşmaları için epey erken zira film 2023 yılında vizyona girecek ama daha önce James Gunn da anlatmak istediği hikayenin bu filmle birlikte biteceğini söylemişti. Şimdi de ekibin ağır abisi Drax'ı canlandıran Dave Bautista benzer bir açıklamayla hayranları yaklaşan sona hazırlamaya devam ediyor. ComicBook'a konuşan Bautista, Drax'ı canlandırırken çok fazla eğlendiğini ve karakterle büyük bir bağ kurduğunu da dile getirmiş.

"Biliyor musunuz görünüşe göre Drax'ın çizgisi ya da amacı ne olursa olsun bir şekilde dayak yiyor. Hiçbir süper kahraman Drax kadar sopa yememiştir. Bu bizim üçüncü filmimiz olacak. Nihayetinde bu işi bitiriyoruz. Bu gerçekten harika bir yolculuktu, biraz sallantıları oldu ama ancak üçüncü filmi iple çekiyorum. Ekibim ve tabii ki yönetmen James Gunn benim için bir aile gibiydi. Benim yolculuğum burada başladı ve artık tamamlanıyor. İşi bitirmeye hazırlanıyorum. Bu biraz acı tatlı bir olay. Demek istediğim 2013'ten beri Guardians' yapıyorum ve film vizyona girdiğinde 2023 yılında olacağız. 10 yıllık harika bir yolculuk olmuş olacak. Son da yolculuğum bir parçasıdır. Bu işi arkadaşlarım ve ailem ile bitirmek için sabırsızlanıyorum."

Dave Bautista gerçekten Drax karakterine harika bir hava katmayı başardı. Genelde rolle özdeşleşen aktörler büyük veya ana süper kahramanları canlandırır ama Drax/Bautista uyumu kolay kolay görebileceğimiz bir başarı değildi. James Gunn ve tüm GOTG ekibi 10 yılın sonuna geldiğimizde arkalarına dönüp güzel bir üçleme bırakmanın mutluluğunu yaşayacaktır. Umarım üçüncü filmi izlediğimiz zaman tüm bu güzel duyguların önüne geçecek bir olay yaşanmaz. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum