Guild Wars 2 Nihayet Steam'e Geliyor

Gelen gelene

Uzun zamandır Steam'de olmayan bazı oyunların son dönemde bu düşüncelerini değiştirdiğini görüyoruz. Yakın zamanda Electronic Arts kütüphanesini Steam'e taşımaya başladı, ondan önce Bethesda aynı şekilde çoğu oyununu tekrar Steam'e getirmeye karar verdi. Şimdi de Guild Wars 2, The Icebrood Saga da dahil olmak üzere tüm Yaşayan Dünya içeriğiyle birlikte Steam'e geliyor.

The Heart of Thorns ve Path of Fire gemişleme paketleri de kendi fiyatlarıyla ayrı olarak Steam üzerinden satılacaklar.

Yalnız şöyle bir durum söz konusu, oyuncular oyunu Steam'den alsalar da mevcut Guild Wars 2 hesaplarını Steam'de kullanamayacaklar, benzer biçimde Steam hesaplarını da Guild Wars 2 hesabına dönüştüremeyecekler. ArenaNet, hesap transferi yapılamıyor olsa da tüm oyuncuların aynı dünyada oynayacaklarını söylüyor.

Bu açıklamayla birlikte oyunun üçüncü genişleme paketi End of Dragons da tanıtıldı. Paketin 2021 içerisinde çıkması planlanıyor.

YORUMLAR
The Shadow
26 Ağustos 2020 13:28

Basit bir account link yapamamanın sebebi nedir acaba...

sSnake
The Shadow
26 Ağustos 2020 18:46

Çünkü eski oyuncular kendi sistemleri üzerinden alışveriş yaptıkları için komisyonsuz bir şekilde alışverişler yüzde 100 kar sağlıyor.

Eski hesapları Steam'e entegre etse yapılan harcamaların yüzde 30'unu Steam'e cukka ettirmek zorunda kalacaklar. Buna oyun içi harcamalar dahil. Haliyle eski kullanıcıları cepte tutarken Steam üzerinden gelen yeni kullanıcılar ek gelir maksatlı olacak ve haliyle yüzde 30'u bu şekilde gözden çıkarmak daha mantıklı.


Parolamı Unuttum