Guild Wars 2'nin Steam Versiyonu Bir Sonraki Duyuruya Kadar İptal Edildi

Geliştiriciler önceliklerinin yeni genişleme paketi olduğuna karar verdi

MMO dünyasının eski kralları birer birer Steam üzerinde çıkış yapıyor. Trene ilk atlayan isimlerden olan Star Wars: The Old Republic'in ardından efsanevi RuneScape de Steam çıkışını gerçekleştirmişti. Bir dönemler WoW'un en büyük rakiplerinden olan Guild Wars 2'nin de Kasım ayında Valve'ın dijital platformuna eklenmesi gerekiyordu. Fakat görünüşe göre bu plan rafa kaldırılmış durumda.

Geliştirici ArenaNet yaptığı açıklamada "şimdilik" bu geçişi durdurmak zorunda kaldıklarını açıklamış. Odaklarını oyunun yeni ek paketi End of Dragons üzerine çevirdiklerini açıklayan stüdyo, bir numaralı hedeflerinin ek paketin kalitesi olduğunun da altını çiziyor.

Şimdilik Guild Wars 2'nin Steam versiyonunun net çıkış tarihi hakkında bir bilgi paylaşılmadı. Fakat bu süre zarfında ArenaNet'in Steam planları da değişecek gibi görünüyor zira ilk açıklamalar bir hayli tepki toplamıştı. Hatırlarsanız ilk açıklamaya göre çapraz platform desteği sunulmayacak ve karakterlerinizi Steam versiyonuna geçiremeyecektiniz. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum