Günün İndirim Tavsiyesi - Superhot

Zaman manipülasyonu hiç bu kadar keyifli olmamıştı

Superhot ilk bakışta bir oyunun taslak hali olarak gözükebilir, ya da Mirror’s Edge çakması. Oyunun görselleri ilk bakışta bunları anımsatıyor çünkü. Ancak gözüken şey oyunun tam hali ve Mirror’s Edge ile de hiçbir alakası yok. Aslında Superhot’ın hiçbir oyunla alakası yok. Niye mi? Çünkü oyun kendine has bir savaş sistemine sahip.

Hareket etmediğiniz sürece zamanın durduğu, sadece baktığınız yeri değiştirebildiğiniz oyunda hareket ettiğiniz an zaman akmaya başlıyor ve her şey o anda hızlı bir şekilde gerçekleşiyor. Bu sebeple hareket etmeden önce yapacaklarınızı önceden kafada tasarlamak gerekiyor. Tasarladığınız planın tam istenildiği gibi gitmesini görmek oldukça farklı ve keyifli bir deneyim. Özellikle oyuna alıştıktan sonra daha hızlı bir şekilde oynamaya başlıyorsunuz ve bu akıcılığı ciddi oranda arttırıyor.

Superhot

Bu oynanış dinamiği Superhot’ı özgün kıldığı gibi kendisini eğlenceli de yapıyor. Ancak oyun kısa sürede tamamlanabiliyor ve süresine göre biraz fazla bir fiyat istiyor. Neyse ki Steam indirimleri diye bir şey var ve oyun şu an %60 indirimde.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum