Gwent Açık Betası Nihayet Başlıyor!

Gösterin bakalım yeteneklerinizi

Uzun zamandır devam eden Gwent kapalı betası sonunda tamamlandı, hem de oldukça şatafatlı biçimde. Betanın kapanışı Gwent Challenger Turnuvası ile yapıldı ve turnuvayı kazanan Adrian "Lifecoach' Koy 60,000$'lık para ödülünün sahibi oldu. Şimdi Gwent'e birkaç günlüğüne ara verilecek ve 24 Mayıs'ta herkese açık beta süreci başlayacak.

Oyunun geliştirme direktörü Benjamin Lee "açık beta oyunumuzun geliştirme aşamasının bir sonraki durağı ve şimdiye kadar bizimle birlikte olanlarla devam etmekten gerçekten gurur duyacağız. Tabi bu aynı zamanda pek çok yeni oyuncu için de Gwent ile tanışma anlamına geliyor ve onların da yardımıyla oyunu daha iyi hale getirmek için can atıyoruz" şeklinde konuşmuş.

Açık beta başladığı zaman oyuncuların şimdiye kadar elde ettikleri ilerleme ve oluşturdukları kart koleksiyonları da doğal olarak sıfırlanacak ki herkes eşit koşullarda başlasın. Ama oyuncuların kapalı betadaki katkıları da görmezden gelinmeyecek. Kapalı beta sırasında gerçek parayla kart fıçısı (evet gerçekten de Gwent'te paket değil içi kart dolu fıçı satın alıyorsunuz) almış olan oyunculara hem açık beta için de aynı sayıda fıçı verilecek, hem de buna ek olarak kapalı betayı bitirdikleri sıralamaya bağlı olarak ekstradan fıçılar hediye edilecek. Stüdyo "birbirinden güzel desteler kurmak için yeterince fıçıya sahip olacaksınız" diyerek kapalı beta süresince Gwent oynadıkları için oyunculara teşekkür etmiş. Bu oyuncular bunun dışında sezon sonu ödüllerine de sahip olacaklar.

Gwent betasına katılmak istiyorsanız tek yapmanız gereken oyunun web sayfasını takip etmek, böylece beta açılır açılmaz hemen kart hünerlerinizi sergilemeye başlayabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum