Gwent'in Iron Judgment Genişlemesi Nefis Bir Fragmanla Karşımızda

Radovid geri döndü

CD Projekt Red'in kart oyunları arenasına giriş yaptığı Gwent, görsel açıdan son derece zengin bir oyun. Zaten Witcher 3 içerisinde Gwent oynarken de kart çizimlerine hayran olmuştuk ama bağımsız oyunda çıtayı daha da yükselttiler.

Bu görsel zenginlik elbette fragmanlarda da kendisini gösteriyor ve Iron Judgment fragmanı da istisna değil. Fragmandaki anlatıcının sesi size tanıdık gelmiş olmalı, çünkü kendisi Witcher'da da Radovid'i seslendirmişti ve bu genişleme paketi de Radovid'i ve Kuzey'deki ordularını konu alıyor.

Fragmanın altında yeterince Radovid Afrika muhabbeti döndüğü için burada hiç detaya girmeyeyim, bu internet meme'in nasıl doğduğunu görmek isterseniz şu videoyu izleyebilirsiniz.

Radovid fragmanda "kralların oyunundan" bahsediyor, hatırlarsanız Witcher 3'te kendisiyle karşılaştığımızda satranç oynuyor ve satrancın da kralların oyunu olduğunu söylüyordu. Bu da güzel bir detay olmuş.


Iron Judgment genişleme paketi oyuna 80'in üzerinde yeni kart ekleyecek. Paketin hikayesini ise CDPR resmi web sayfasında şöyle özetlemiş:

"Kuzey yükselişte ve Radovid düşmanlarına adaleti getirmek üzere geri döndü - ateş ve demir eşliğinde sunulan bir adalet. İster yanında yer alın, ister otoriteye meydan okuyun - hangisini seçerseniz seçin GWENT tarihinin en şiddetli savaşlarından bazılarına hazır olun. Brenna Savaşı'nı tekrar yaşayın, Salamandra'nın sırlarını öğrenin veya Gascon'un soylu suçlular çetesine katılın."

Iron Judgment'ın çıkış tarihi 2 Ekim 2019.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum