H1Z1: King of the Kill'in Adı Bir Kez Daha Değişti...

Bakalım bir sonraki isim değişikliği ne zaman olacak? 

 PlayerUnknown's Battlegrounds'un ortaya çıkmasıyla birlikte aktif oyuncu sayısında büyük bir yükselişe geçen, ancak rakibi tarafından bu alanda sollanan H1Z1: King of the Kill bir kez daha isim değişikliğine gidiyor.

Kısa bir süre önce H1Z1: Just Survive'ın adı sadece Just Survive olarak belirlenmişti. Bu oyundan H1Z1 adı çıkarılmasıyla birlikte King of the Kill'in adı da tamamen H1Z1 olarak değiştirildi. Daybreak ve oyunu düzenli oynayan oyuncular zaten oyunun adını H1Z1 veya H1 olarak kullandıkları için aslında onları etkileyen bir durum yok. H1Z1'in de tıpkı DayZ gibi hala erken aşamada yer aldığını da hatırlatmak gerekli tabii ve Reddit'teki sadık oyuncu kitlesine göre bu isim değişiklikleri oyunun yakında bu isimle resmi çıkışını yapacağı yönünde. 

> Fortnite 7 Milyon Oyuncu Sayısını Aştı

H1Z1 oyuncularının genel olarak en büyük şikayeti oyuna güncellemelerin yeterli sıklıkta gelmiyor oluşu ve mevzubahis güncellemelerin de içerik yönünde sıkıntılı olduğuydu. PUBG'nin yaptığı patlamayla birlikte Daybreak de oyuna daha fazla özen göstermeye başladı desek yalan olmaz, ancak aslında PUBG'nin bu büyük başarısı onlar için kaçan balığın ne kadar büyük olduğunu gösterir nitelikte. PUBG'nin son olarak eş zamanlı oyuncu sayısında 1.5 milyonu bile geçtiğini ve Steam rekorlarını kırdığını hatırlatırım sevgili Oyungezerler.

> Bu Hafta Çıkacak Oyunlar (16-22 Ekim)

Daybreak, H1Z1'i daha fazla oyuncuya ulaştırmak için oyunun kullanıcı arayüzüne bazı değişiklikler yapıyor ve kullanımı kolaylaştırmayı hedefliyor. Ben her ne kadar PUBG'nin gerisinde kaldı desem de oyunun aylık ortalama oyuncu sayısının yaz aylarında 80 bini bile geçtiğini gördük. Sonbahar döneminde de 40 bin ortalamaya oynuyorlar. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum