Half Life Filmine Talep Artıyor

Evil Dead’in yönetmeni de sıraya girdi

Half Life yönetmenliğine olan talep giderek artıyor sevgili oyungezerler. Son olarak, daha önce kısa filmler çeken ve ilk uzun metraj denemesini Evil Dead’in remake’i ile yapan 35 yaşındaki Uruguay’lı yönetmen Fede Alvarez de Half Life’a göz koyduğunu belirtti.

“Half Life’ın filmini yapmayı çok isterim. Ancak bu imkansız çünkü Steven Spielberg de filmi yapmak istiyormuş. Öte yandan JJ Abrams da Half Life filmi yapmayı düşünüyor.” dedi. Bu projede yer almasının tek yolunun Spielberg’in ekibi ile kendi ekibinin ortak çalışması olduğunu belirtti. Alvarez, bir film hakkında yapmak istediği her şeyin Half Life’da olduğunu belirterek sözlerini noktaladı.

Filminin yapılması konusunda en çok tartışılan markalardan olan Half Life, bir noktada filmleştirilecektir diye düşünüyoruz. Her ne kadar oyun filmleri ilk etapta bizi heyecanlandırsa da, genel olarak beyaz perdede beklentilerimizi karşılayamıyorlar.

Şahsen biz Alvarez gibi deneyimsiz bir yönetmendense, Spielberg veya Abrams’ı tercih ederiz. Ancak eğer beceremeyeceklerse, seriyi sadece oyun olarak bırakmak en doğrusu olur.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum