Yeni Thief Oyununda Mistik Öğeler Yer Alacak

Eidos Montreal’dan oyuna dair açıklamalar…

Duyurulması ile eski bir dost ile tekrar karşılaşmışçasına mutlu olduğumuz Thief 4 hakkında yeni haberlerimiz var. Haberlerin kaynağı Eidos Montreal, içeriği ise fantezi ve mistik öğeler barındırıyor. Buraya kadar tamamsak, yapımcı Stephane Roy’un açıklamalarına geçebiliriz!

Dün StrategyInformer ile kısa bir söyleşi gerçekleştiren Thief 4 yapımcısı, oyuna dair yeni bilgileri Garrett hayranları ile paylaştı. Daha önce Thief Eskisi Gibi Olmayacak haberimizde de yer verdiğimiz üzere serinin son oyunda revizyona gittiklerini belirten Roy, yapılan tüm değişikliklere rağmen Thief’in özünü korumak için büyük bir çaba sarf ettiklerini ve bu doğrultuda oyundaki fantezi öğeleri ve mistik elementlerin aynen korunduğu açıklandı. Bunun Thief 4’te bir takım büyülü olaylar ya da zombi göreceğimiz anlamına gelmediğini söyleyen yapımcı, tadında ilginç ve gizemli şeylere hazırlıklı olmamız için önceden uyarıda bulundu. Söyleşide oyunun PC versiyonunun kendileri için son derece önemli olduğuna da değinen Roy, PC versiyonunun basit bir Port olmayacağını, bilgisayar kullanıcıları için oynanabilirliğin ne kadar önemli olduğunu bildiklerini belirtti.

Oldu da Thief 4 hakkında daha önce açıklanan bilgileri kaçırdıysanız ya da hafızanızı tazelemek istiyorsanız hazırladığımız ayrıntılı ilk bakışa şuradan göz atmanız mümkün. PC ile birlikte yeni nesil konsollarda da boy gösterecek oyunun 2014 yılında satışa sunulacağını da ekleyelim.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum