Batman: Arkham Origins Geliyor!

Warner Bros bombayı patlattı!

En sıcağından bu Batman haberi, havanın garipleşip hepimizi üşüttüğü günlerde iyi geldi doğrusu! Game Informer’ın Mayıs kapağının sızması ile açığa çıkan yeni Batman oyunu Arkham Origins, gün itibariyle onaylandı!

Yeni Batman oyunu, Warner Bros cephesinden geliyor. Games Montreal'in, bu sefer Rocksteady’i devre dışı bırakmasına rağmen, Rocksteady’nin kullanmakta olduğu tamamen modifiye edilmiş Unreal oyun motoruna erişim hakkının olduğu hatırlatalım. Warner Bros’un onay ile birlikte açıkladığı bilgiler arasında Batman’in gençlik dönemlerini oynayacağımız, pek çok önemli ama daha önce Batman oyunlarında karşılaşmadığımız karakterler ile hikayenin içine katılacağımız yer almakta.

Oyunun baş yapımcısı ise Prototype'dan hatırlayacağımız Eric Holmes!

Oyun 25 Ekim tarihinde Wii U, Playstation 3, Xbox 360 ve PC için çıksa da mutluluk verici haberimiz burada son bulmuyor; Batman: Arkham Origins, ana oyun ile birlikte çıkacak bir de el konsolu oyununa sahip!

Batman: Arkham Origins Blackgate adına sahip olacak bu oyun, Armature Studio tarafından hazırlanmakta olan 2.5D bir aksiyon oyunu. 3DS ve Vita sahipleri yaşadı!

Game Informer'ın sızan kapağı ise şöyle;

Oyun hakkında konuşulan ilk video ise şöyle;

Güncelleme 1: Resmi açıklamaya göre oyun ilk 2 oyunun öncesinde ve genişçe tasarlanmış Gotham City'de geçiyor. Reid Schneider Warner Bros Montreal olarak, Batman serisinin yeni oyununu yapıyor olmanın onlar için bir onur olduğunu söylüyor.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum