Final Fantasy XIV: A Realm Reborn Çıkış Tarihine Kavuştu

Yeni oyun içi video da haberimizde.

Square Enix Final Fantasy hayranlarının heyecanla beklediği A Realm Reborn’un kesin çıkış tarihini açıkladı. Verilen bilgilere göre oyun PC ve PlayStation 3 için 27 Ağustos’ta satışa sunulacak.

Çıkış tarihi açıklaması ile Collector’s Edition versiyonu duyurulan ve bir de videosu yayınlanan A Realm Reborn’un Windows dijital sürümü 49.99 Dolardan kullanıcılarla buluşacak. Özel paketin PlayStation 3 fiyatı 79.99, PC fiyatı ise 69.99 Dolar olarak belirlendi. Collector’s Edition’ın Yoshitaka Amano tarafından çizilmiş illüstrasyona sahip özel kutu ile satışa sunulacağı, konsept çizimlerin yer aldığı bir sanat kitabının yanı sıra iki disklik sinematik video serisi içerdiği de Square Enix’in yaptığı açıklamada yer alıyor ki yapımın müzikleri, sanat kartı seti ve oyun içinde kullanılacak eşyalar da Collector’s Edition sahiplerini bekliyor olacak.

Aylık ücreti 12.99 Dolar olarak açıklanan Final Fantasy XIV: A Realm Reborn için yayınlanan yedi dakikalık oyun içi videoya biraz aşağıdan göz atmanız mümkün. Oyununun ön siparişini ise şuradan verebilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum