Fallout: Shelter İlk İki Haftada 5,1 Milyon Doları Götürmüş Bile

Mobil oyun geliştiricilere duyurulur…

Fallout Shelter, Bethesda’nın iOS platformundaki eğlencesi beklenenden çok daha iyi bir performans gösteriyor gibi.

Todd Howard’ın sunum esnasında “biz nasıl bir oyun oynamak isteriz diye düşündük, sonucunda ortaya Fallout Shelter çıktı” diye özetlediği durum meğerse birçok mobil oyuncunun beklediği şeymiş. SuperData’nın raporuna göre Shelter, ilk iki haftasında 5,1 milyon dolar para kazanmış. Eğer oyunu oynadıysanız, oyuncuyu para harcama konusunda hiç ama hiç sıkmayan bir yapısı olduğunu görmüşsünüzdür.

Sadece tercihe göre alabileceğiniz “lunchbox”ların, yani içerisinde oyun içi karakter ve ekipman gibi içerikleri barındıran yemek kutularını parayla alabiliyorsunuz. Bu karakterleri ve ekipmanları oyun dünyasından da toplamanız mümkün bu arada. Ne bölüm geçmek için, ne yeni görev için, ne daha üstün şeyler için para harcamıyorsunuz oyunda. Ama bu haliyle bile sağlam miktarda bir ekonomik geri dönüşe sahip olmuş Fallout Shelter. Yani para harcamaları için insanları baskılayıp, bağımlılık kozuna oynayıp, saç baş yoldururken birilerini zengin eden mobil oyunların alternatifi de var bu dünyada. 

Tabii oyunun Android sürümünün daha olmadığını, bu kazanç miktarının sadece iOS platformu için geçerli olduğunu, Android sürümünün de geliştirilmekte olduğunu ekleyeyim.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum