Türk Yapımı Stratejik RYO Overfall Desteklerinizi Bekliyor

Yelkenler fora, düşmanlar borda

Yurdumuzun bağrından kopup gelmeye hazırlanan yeni bir fikri mülkle karşınızdayız sevgili Oyungezerler. Üstelik bu sefer korku oyunu sevmeyenleri de tatmin edeceğini umduğumuz bir yapım var karşımızda. Pera Games imzalı Overfall.

Dys adlı fantastik bir okyanus dünyasında geçen oyunumuz diplomasinin, sıra tabanlı stratejik savaşların ve seçimlerin ön planda olduğu, 2D kâğıt efekti grafiklere sahip, oldukça güzel görünen bir yapım.

Overfall’da açık denizlere açılan ve kayıp krallarını arayan iki karakteri yönetiyoruz. Yolculuğumuz sırasında dünyada yaşayan ve sürekli çekişme hâlinde olan farklı ırklarla karşılaşıyor, seçimlerimize göre onlarla dost ya da düşman olabiliyoruz. Bu da direkt olarak diğer ırklarla olan ilişkilerimize yansıyor elbette.

İşin güzel tarafı seçtiğimiz karakterlerin özelliklerine göre oyunun sürekli değişim göstermesi. Örneğin bir adaya indiğinizde soyuldunuz diyelim. Savaşçı mı yoksa hırsız mı olduğuna bağlı olarak karakterinizin olaya verdiği tepki farklı oluyor. Ayrıca her karakter görev tamamladıkça yeni yetenekler ve özellikler de kazanıyor. Son olarak oyunda ilerledikçe yeni sınıflar, karakterler, silahlar vs açılıyor. Oyunda bir kez öldünüz mü her şeye en başından başlıyorsunuz. Böylece her maceranızın bambaşka tatlar vermesi planlanıyor. Eh, haritaların da her seferinde rastgele oluşturulduğunu düşünürsek ortaya muazzam bir sonuç çıkacakmış gibi görünüyor, siz ne dersiniz?

Overfall şu sıralar hem Steam Greenlight üzerinden manevi desteğinizi hem de Kickstarter üzerinden maddi desteğinizi bekliyor. Oyunun hayata geçirebilmesi için ihtiyaç duyulan rakam 65.000 $. Oyunu almak için ödeyeceğiniz minimum rakam ise 10 $. Elinizi erken tutarsanız 7 $’a bile kapatabilirsiniz hatta.

Oyun şimdili sadece PC ve Mac için geliştiriliyor. Ancak yeterli miktarda bağış topladıkları takdirde PS4, Xbox One, Android ve iOS cihazlarına da konuk olmayı hedefliyorlar. Ve evet, oyunda Türkçe dil desteği tabii ki olacak.

Yolunuz açık olsun Pera Games, başarılar!

YORUMLAR
Parolamı Unuttum