Full Throttle Geri Dönüyor(muş)!

Asfalt ağladı…

Biz bu haberi nasıl atladık? diye sordu Sinan bana. Ben de hiçbir şeyden haberi olmayan masum işçi bakışlarımla, gözlerimi kırpıştırarak karşılık verdim kendisine. Bu durumun maaş çekimdeki hurma sayısını 0’dan -1’e düşürmeyeceğini umuyordum.

Ama olan olmuştu artık bir kere. Playstation Experience’ta LucasArts’ın devamı en çok beklenen oyunlarından Full Throttle’ın Remastered versiyonu duyurulmuş, ancak biz bunun hakkında tek bir kelime bile etmemiştik. Ömer zaten o günden beri “F-Fi-Final Fantasy VII” diyerek boşluğa bakmaktan başka bir şey yapamıyor zavallım. Bense Psychonauts 2’nin duyurusunun yaşattığı “beyin” dumurunun etkisiyle Full Throttle Remastered’ın asfaltta bıraktığı yanık lastik kokusunu almamıştım bile.

Evet, aynen öyle… Bu yıl içerisinde Grim Fandango’yu bizlerle tekrar buluşturan Tim Schafer ve Double Fine ekibi Day Of The Tentacle’dan sonra bir başka LucasArts klasiği olan Full Throttle’ın remastered versiyonu için kolları sıvadı. İşin güzel tarafıysa oyunun hem eski hem de yeni versiyonunu yine bünyesinde barındıracak olması.

PC, PS4 ve Vita için çıkacak oyunun çıkış tarihi ise 2016 olarak belirlendi. Bekletme bizi Ben reis, “tam gaz” gel!

YORUMLAR
Parolamı Unuttum