Space Hulk: Deathwing’den İlk Oynanış Videosu

Hulk uzayda da ezece… bi’dakka yav

Warhammer 40K evreninde geçen Space Hulk: Deathwing, “yılda 1 video” geleneğini emin adımlarla devam ettiriyor. Şaka bir yana, ilk kez 2014’te bir videoyla duyurulmuş, daha sonrasındaysa 2015’te yayınlanan ikinci bir videoya kadar sessiz kalmıştı oyun. Üstelik her ikisi de In-Engine, yani grafik motorunun yeteneklerini sergileyen türden çalışmalardı.

Ama nihayet, dün yayınlanan yeni bir videoyla (niye bu kadar çok video dedim ben?) ilk defa oynanışa dair bir şeyler görme şansına eriştik. Sterium On Studio tarafından Unreal Engine 4 motoru kullanarak hazırlanan oyun ister tek başımıza istersek de 4 kişiyle aynı anda oynayabileceğimiz bir FPS.

Space Hulk’lar, FPS mekanikleri, grafikler, akın akın üstümüze gelen düşmanlar vs hepsi harika görünüyor ama beni en çok etkileyen her bölümün Warhammer evreninde yer alan gerçek ve devasa gemilerden oluşması. Düşman tarafından istila edilmiş bu gemilerin her biri devasa ve apayrı birer haritaya sahip. Ayrıca hepsinin derinliklerinde unutulmuş teknolojiler ve kadim nesneler bulma imkânımız da var. Tabii bir de ölümcül boss’lar…

Dağıtımcılığını Focus Home Interactive’in üstlendiği Space Hulk: Deathwing’in bu yılın sonlarına doğru PC, PS4 ve Xbox One için çıkması bekleniyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum