Call of Duty: Infinite Warfare'in Detayları ve Fiyatı Belli Oldu

Yeni Call of Duty yine kasım ayında, yine pahalı

 Geçtiğimiz günlerde PlayStation Store'da Call of Duty serisinin son oyununun adı sızmıştı. CoD: Infinite Warfare isimli oyunun uzayda ve uzak bir gelecekte geçeceğini de zaten biliyorduk.

Bugün de CoD IW hakkında yeni bilgiler ortaya çıktı. Hem iyi hem de kötü haberimiz var. İyi haber; Call of Duty: Modern Warfare Remastered da Infinite Warfare ile birlikte çıkacak, bu konuda rüyalar gerçek oldu. Kötü haber ise Remastered Modern Warfare'li paketi almak için oyuncular ekstradan para ödemek zorundalar hem de az buz değil fazladan 30 dolar! 

CoD: Infinity Warfare'in normal satış fiyatı 80 dolar olarak belirlenirken Legacy Edition'ının 110 dolar olacağı ve içerisinde CoD: MW Remastered'ı içereceği resmileşti. CoD: MW'nin içerisinde hikaye modunun tamamı ve 10 tane çoklu oyuncu haritası yer alacak. Serinin hayranlarının Modern Warfare için daha fazla heyecanlandığını söylersek sanırım doğru bir noktaya parmak basmış oluruz.

Call of Duty: Infinite Warfare ve Modern Warfare Remastered 4 Kasım 2016'da raflardaki yerini alacak. Oyunların PC, Xbox One ve PS4 için çıkacağı kesin olsa da eski nesil konsollar hakkında henüz bir açıklama yapılmadı. Tabii ki oyun fiyatlarının ülkeden ülkeye değiştiğini hatırlatmakta da fayda var. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum