▶ Battlefield 1'in İlk Trailerı Çıktı

Ve dedikodular gerçek çıktı!

EA Dice'ın bir kez daha yapımcı koltuğunda oturduğu, Battlefield serisinin son oyunu Battlefield 1'in ilk resmi fragmanı çıktı.

Perşembe günü paylaşılan 8 saniyelik oyun motoru videosunu konu dışı sayıyoruz tabii. Neticede o bir trailer değil sadece oyun motorunun minik bir videosu, teaserıydı.

 

 

 EA Access üyeleri Battlefield 1'e Xbox One üzerinden öncelikli olarak erişebilecekler. Oyun PS4, Xbox One ve PC için 21 Ekim'de raflardaki yerini alacak. Oyunun betasına kayıt olmak için bu linke tıklayıp kayıt olmanız gerekiyor.

Dice'ın yetkili abileri oyunda her yerin ve her şeyin kırılıp dökülebileceğini de bizlere büyük bir müjdeyle duyurdu. Fizik motorunun geldiği son hal ve partikül efektlerinden de gurur duyduklarını sözlerine eklediler.

Oyunda hangi ülkelerin ve bölgelerin yer alacağı ile ilgili henüz net bir bilgi gelmedi. 

Oyunun ekstra paketlerinden biri ise Lawrence of Arabia Pack olarak geçiyor. Ek paketin açıklamasında kullanılan ifadeler Osmanlı İmparatorluğu'nun da oyunda yer aldığı iddialarını kuvvetlendiriyor.  

Battlefield 1'in standart sürümü 60 avro ve Deluxe Edisyonu ise 80 avro olarak belirlendi. Oyunun Origin sayfasında Türkçe dil desteği de bulunacağı belirtildi.

Alternatif bir zamanda, 1. Dünya Savaşı'nda geçecek oyunun ilk resmi trailerı da bu gece düzenlenen Battlefield Dünya Galası'nda paylaşıldı. Yumulalım sevgili Oyungezerler...

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum