Ubisoft’tan Her Ay Herkese Bedava Oyun!

Nice yıllara Ubi

Son yıllarda Assassin’s Creed oyunlarında izlediği yanlış politikalar, downgrade muhabbetleri ve can sıkıcı hatalar yüzünden gözümüzden çok düşse de hâlâ oyun sektörünün en büyük firmalarından biri Ubisoft. Geçmişine baktığımızda Prince Of Persia, Splinter Cell, Rayman ve Beyond Good & Evil gibi çok kaliteli yapımları görmek mümkün.

Fransız devi bu yıl otuzuncu yaşına giriyor ve dün yaptıkları bir açıklamada bunun şerefine her ay herkese bir oyunlarını bedava dağıtacaklarını duyurdular. Hatta ilki belli oldu bile… Prince Of Persia: Sands Of Time.

Oyunu Uplay hesabınıza girip hemen şimdi kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Eğer oynamadıysanız sakın kaçırmayın derim. Zamanının en iyi aksiyon oyunlarından biriydi kendisi.

Ubisoft önümüzdeki altı ay boyunca bir oyununu bedava olarak dağıtmaya devam edecek. Hangi yapımları göreceğimiz şimdilik açıklanmasa da en az bir Splinter Cell’e ve belki ilk Assassin’s Creed’e kesin gözüyle bakabiliriz. Vaktinde korsan aldıysanız orijinallerini kapmak için iyi bir fırsat.Takipte kalın.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum