Prey’den İlk Oynanış Videosu

Bir rüya görüyorum…

Dün başlayan QuakeCon 2016 sağ olsun, Arkane Studios’un Dishonored 2’yle birlikte büyük bir merakla beklediğimiz diğer oyunu Prey için yeni bir videoya kavuştuk. Üstelik bu kez az da olsa oynanış görüntüleri de var!

Yayınlanan videonun yanı sıra oyunla ilgili pek çok detay da paylaşıldı. Bunlardan en önemlisi oyunun konusu: 2032 yılında, ayın yörüngesindeki Talos I adlı uzay istasyonundayız. İnsanoğlunu sonsuza dek değiştirecek bir deneyin en önemli deneğiyiz. (Ama gönüllü mü, değil mi şimdilik bilmiyoruz). Ama bir şeyler son derece ters gidiyor ve uzay istasyonu insanları avlayan, şekil değiştirerek hareketsiz nesnelere dönüşen bir yaratık ırkı tarafından ele geçiriliyor. Böylece uzay istasyonun ve içindeki herkesin kaderi bizim ellerimize kalıyor.

Prey'de bir yandan hayatta kalmaya, bir yandan geçmişimizle ilgili gerçekleri araştırmaya, bir yandan bu uzaylıların nereden çıktığını keşfetmeye ve tüm bunların merkezindeki yerimizi anlamaya çalışacağız.

Talos I’in bütünleşik yapısına, hava boşlukları sayesinde kestirmeler ve bir sürü gizem bulacağımıza dikkat çekiliyor. Ve tabii ki güçlerimiz! Deneyim kazandıkça seviye atlatabileceğimiz bu uzaylı güçlerini farklı şekillerde birleştirme imkânına da sahibiz. Son olarak oyunda bir crafting sisteminin yer alacağı da söylenmiş, ama ne kadar detaylı şimdilik bilinmez.

Prey, 2017 yılında PC, PS4 ve Xbox One platformlarına çıkacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum