Just Dance'in Dünya Şampiyonu 16 Yaşında Bir Türk!

Bravo Umutcan!

 Just Dance'in 2017 Dünya Kupası'nı 16 yaşında bir Türk kazandı.

eSpor arenasında "Technoth" olarak tanınan Umutcan Tütüncü, büyük bir başarıya imza attı. Üst üste iki defa dünya şampiyonu olan ve turnuvanın favorisi olarak gösterilen Brezilyalı Diegho San'ı turnuva dışına iten Umutcan, aynı zamanda en genç yarışmacılardan biri olarak dikkat çekti. 

Genç Umutcan, jüriyi başarılı performansı, enerjisi ve güleryüzlülüğü ile büyüledi. eSporcumuz, yarı finallere namağlup gelen "Hian"ı da eledi ve adını finale yazdırdı. Rakibini yarı finalde 2-1 ile geçen Umutcan, Beyonce'nin "Single Ladies" şarkısında kazanan taraf olurken, Frankie Valli'nin "Can't Take My Eyes Off You" şarkısında rakibine boyun eğdi. "Technoth", Queen'in "Don't Stop Me Now" şarkısında kazanan taraf olarak adını finale yazdırdı. Umutcan'ın özellikle dans ederken şarkılara ruhunu katması ve yaydığı enerji gerçekten görülmeye değer. 

vltlgg5j3s7pg01afwbs

xfiz13af7uc00cdhdmkc

Umutcan, finalde "Pamela"'ya karşı yarıştı. Brezilyalılar'ın domine ettiği Just Dance'te üçüncü defa bir Brezilyalı ile karşı karşıya gelen temsilcimiz, bir kez daha "Don't Stop Me Now" şarkısında gülen taraf oldu. İkinci şarkı "Scream & Shout"ta da en çok puanı toplayan Umutcan, böylece Just Dance Dünya Kupası'nı kazandı.

Turnuva öncesinde kimsenin şans vermediği Umutcan, geçtiğimiz sene de dünya kupasına katılmak istemiş ancak elemeleri geçememişti. Her gün en az üç saat çalıştığını söyleyen genç temsilcimiz, "Eskiden bu kadar iyi değildim" dedi. Brezilyalı eSporcuların domine ettiği bu alanda, beklenmedik şekilde ve üstün performansıyla aradan sıyrılan Umutcan'ı Oyungezer ekibi olarak bir kez daha tebrik ediyoruz. 

Turnuvanın finallerini buradanizleyebilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum