Nintendo'dan Nintendo Switch Kutu Açılışı Videosu

Bu seferki legal bir açılış

Nintendo'nun resmi Youtube kanalından Nintendo Switch'in kutu açma videosu yayımlandı. Daha önce bildiğiniz gibi bir Youtube kullanıcısına Nintendo Switch yanlışlıkla gönderilmiş ve kutu açılış videosu çekmişti. 

Video her ne kadar alıştığımız kutu açılış videolarına kıyasla sıkıcı olsa da bizlere Nintendo Switch hakkında önemli bilgiler veriyor. Benim ilk dikkatimi çeken kutunun gerçekten çok küçük olması. Bugün bir ekran kartı aldığımızda bile kanepe büyüklüğünde bir kutu ile gelirken Nintendo Switch'in kutusu tek el ile efor sarfetmeden taşınacak boyutta. Kutunun tasarımı oldukça basit ve Nintendo renkleri ile donatılmış. Nintendo Switch'in aparatları estetik şekilde içerisine yerleştirilmiş. Videodan anlayabildiğimiz kadarı ile Nintendo Switch gerçekten çok hafif ve test etme şansı bulanların "oyuncak gibi kıracağım diye korkuyorum" endişelerinde haklılık payı var. Benim ayı pençesi gibi ellerimde oldukça narin duracak Pro Controller'lar. Joy-Con'lardan hiç bahsetmek bile istemiyorum.

Nintendo Switch 3 Mart'ta tüm dünyada (Türkiye hariç) resmi olarak çıkacak. Nintendo Switch'e 2017'de çıkacak olan oyunların tam listesine ve hangi platformlarda çıkacaklarına buradan ulaşabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum