Nintendo, Switch'in JoyCon Problemlerinin Sebebini Açıkladı

Wireless cihazlarınızı kapatın...

 Nintendo, başarılı bir çıkış yapan ve incelemelerden de tek bir sıkıntı hariç başarıyla çıkan Nintendo Switch'in senkronizasyon problemi hakkında resmi bir açıklama yaptı.

Switch'in senkron sıkıntısının sebebi; civardaki dğer kablosuz bağlantı yapan cihazların Switch JoyCon'ların sinyallerini bozmasıymış. Nintendo'dan gelen açıklama ile anlıyoruz ki laptoplardan, kablosuz kulaklıklara, telsiz telefonlara ve kablosuz yazıcılara kadar pek çok cihaz JoyCon'larda senkron problemi yaratabiliyor. Tabii her şeyden önce ilk gün yamasını yapmanız elzem. Bu yama birçok kullanıcının sıkıntısını çözmüşe benziyor. Nintendo'nun bir uyarısı da konsolun sabit kısmını televizyonların arkasına, akvaryumların yanlarına, fazla kablolu ortamlara ve kablosuz cihazların yanlarına koymamak oldu.

> Nintendo Switch Mavi Ekran Verdi!

Konsolun çok güçlü bir çıkış yaptığını ve satışlarının da iyi olduğunun altını çizelim. Üstelik kullanıcılar da yeni el konsolu Nintendo Switch'i öve öve bitiremiyorlar. Konsolla birlikte resmi çıkışını yapan The Legend of Zelda: Breath of The Wild'ın Metacritic'te 98 puan aldığını da hatırlatalım. Nintendo için bu senkron problemi dışında her şey tıkırında gidiyor yani.

Bu minik sıkıntıları da çözerlerse Nintendo Switch'in çok daha fazla kullanıcıya ulaşacağından şüphemiz yok.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum