Injustice 2'den Yeni Hikaye Fragmanı Supergirl vs Superman

Black Adam mı o?

Dövüşlerden çok hikayesi ile ön plana çıkan belkide tek dövüş oyunu olan Injustice 2'den hikaye fragmanları gelmeye devam ediyor. Bu sefer konuğumuz Supergirl!

Bildiğiniz gibi ilk Injustice - Gods Among Us oyununda ve çizgi romanlarında yer almamıştı Supergirl. Injustice 2'de görüyoruz ki kendisi Superman'in gidişatından memnun değil ve göğüsüne giydiği sembolun ne anlama geldiğini hatırlatmak ile görevli. Krypton sahnelerinde gördüğümüz düşmanların aynılarını Dünya'da da görmemiz hikayesini bağlayan güzel bir detay olmuş. Fakat ben o robotların ne olduğunu çıkartamadım. Manhunter ya da Brainiac'ın ordusuna benzettim. Öyle bir dizayn yapmışlar ki aradaki farkı benim gibi bir DC manyağı bile çözemiyor. Belki de Brainiac'ın kontrol ettiği Manhunter ordusudur? Her şey olabilir.

injustice-2-tum-karakterler

> Injustice 2 Hikaye Fragmanı 1. Bölüm
> Injustice 2 Hikaye Fragmanı 2. Bölüm

Lakin Supergirl bu fragmanda gördüğümüz tek karakter değil! Anti-Hero'ların Anti-Hero'su Black Adam'ı da ilk defa gördük ve açıkçası ben çok etkilendim. Her ne kadar karakter tasarımı olarak The Rock'a benzememesi beni üzse de süper hareketi ağzımı açık bıraktı. Muhtemelen bir iki gün içerisinde gelir karakter videosu ve biz de derinlemesine inceleriz. Bildiğiniz gibi her hafta açıklanan karakterler içerisinde en son Cheetah yer almıştı. Söylenenlere göre Black Adam, Joker ve Red Hood ile devam edecekler.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum