Shadow of War'un Açık Dünya Fragmanı Çıktı - Bir Sürü Kale, Pek Çok Yeni Bölge Var!

Shadow of Mordor'a oranla çok daha dolu gözüküyor.

 Büyük bir heyecanla beklediğimiz Middle-earth: Shadow of War'un açık dünyasını bizlere sunan fragman sonunda geldi. Şu ana kadar yayımlanan her video Talion ve Celebrimbor'un yetenekleri ve bu yetenekleri kale işgalinde nasıl kullandığı üzerineydi.

Warner Bros'un resmi sosyal medya hesaplarından paylaşılan videoda oyunun pek çok bölgesini ve bu mevzubahis bölgelerin farklı atmosferlerini görme şansını yakalıyoruz. Büyük kalelerden açık çayırlara, kuşatmalardan gizlilik içeren görevlere kadar her şeyden birazcık gösteren bu fragman merak uyandırıcı olmuş. Ancak merakla beklediğim ve görmek istediğim açık dünya oynanış videosu bu değil. Talion ve Celebrimbor'u diyar diyar gezerken görmek istiyorum. Dünyanın canlılığı ve doluluğunu bize göstermek için böyle bir yol sanki daha doğru olurdu. Neticede yayımladıkları ilk kale kuşatma videosu (Hani Seregost Kalesi'ni ele geçirdiğimiz) 16 dakika uzunluğundaydı ve oldukça doyurucuydu.

Middle-earth: Shadow of War ile ilgili çıkan her haberi ve videoyu Shadow of War bölümümüzde bulabilirsiniz Oyungezerler. Bizi takipte kalın.

> Shadow of War: Yeni Nemesis Sistemini İnceliyoruz
> Shadow of War'un Yeni Silah ve Eşya Sistemi
> Minas Ithil Bölümü Hakkında Öğrendiğimiz 15 Şey
> Talion ve Celebrimbor'un Yeni Yetenekleri
> Shadow of War Hakkında Öğrendiğimiz 40 Yeni Detay

Middle-earth: Shadow of War, ABD'de 22 Ağustos'ta Avrupa'da ise 25 Ağustos'ta PC, PS4 ve XBox One platformlarında çıkış yapacak. İlk oyunun hikayesini unuttuysanız ya da tekrar hatırlamak istiyorsanız Middle-earth: Shadow of Mordor'un Tam Hikayesi yazımıza da bir göz atın derim.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum