PlayerUnknown's Battlegrounds'a Zombi Modu Gelecek - Zombileri de Biz Kontrol Edeceğiz Desek!

Çıkış tarihi net değil, fakat heyecan yarattığı kesin...

 Bluehole'un oldukça beğenilen battle royaleli Player Unknown's Battlegrounds oyuncularına oldukça farklı bir deneyim sunmaya hazırlanıyor.

Dün, oyunun resmi Twitter ardesinden yayımlanan bir video ile PlayerUnknown's Battlegrounds'a zombi modunun ekleneceği duyuruldu. İşin ilgi çekici yanı ise bu modda zombilerin AI tarafından değil de diğer oyuncular tarafından kontrol edilecek olması.

 

Bu ilgi çekici fikir PUBG yayını yapan arkadaşlardan çıktı. Bir yayıncı, oyunculara kendilerine katılıp zombi gibi davranmaları çağrısı yaptı. Dört yayıncı arkadaş hayatta kalanları canlandırırken diğer oyuncular ise zombi rolünü oynadılar. Zombi olanlar için bazı kural da vardı; silah ve zırh kullanmak yok, tek saldırı yolu melee vuruşlar.

Görünen o ki, bu fikir geliştirici ekibin bayağı ilgisini çekmiş ve zombi modu için kolları sıvatmış.

PlayerUnknown's Battlegrounds Xbox One'a Geliyor

Modun ne zaman yayımlanacağı ya da teknik detayları henüz açıklanmadı. Fakat PUBG'un oyuncu kitlesi, forumları "önce optimizasyon" diye aşındırıyor. Ki, daha önce yapılan açıklamalarda oyunla ilgili sunucu ve lag gibi sıkıntıların yakın zamanda çözüleceği açıklanmıştı.

PlayerUnkown's Battle Grounds'un Oyuncu Sayısı 3 Milyona Yükseltti

PlayerUnknown's Battle Grounds'un sıkıntıları çözüldüğü ve bir de zombi modu eklendiği zaman büyük ihtimalle yeni bir efsane ile karşı karşıya olacağız. Zaten 3 milyon oyuncu tarafından oynanan ve Steam'in en çok tercih edilen oyunlarından biri olan PlayerUnkown's Battle Grounds bu rakamı ciddi ölçüde büyütecek ve artık her yerde karşımıza çıkacak gibi gözüküyor.

Siz ne dersiniz Oyungezerler, böyle bir mod ilginizi çeker mi?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum