Forza 7 Xbox One'a Çıkacak En Büyük Oyun Olabilir!

Forza Motorsport 7 sadece pistlere değil, Hard Disklere de ambargo koyacak...

 Microsoft'un E3 2017'de görücüye çıkarttığı Forza Motorsport 7 görselleri ve içerikleri ile ağzımızı sulandırmayı başarmıştı.

Xbox One ve PC (Win 10) için piyasaya çıkacak oyunun sistem gereksinimleri de açıklanmış fakat sistemimizde ne kadar yer kaplayacağı belirtilmemişti. Ki, bu konuda yeni haberler var.

Forza Motorsport 7'nin Sistem Gereksinimleri Belli Oldu

VG 24/7'nin haberine göre Forza Motorsport 7, 100 GB'lık dosya boyutu ile bugüne kadar piyasaya çıkan en büyük Xbox oyunu olma yolunda gidiyor. VG 24/7'nin de bahsettiği gibi dosya boyutu bakımından büyük oyun dendiğinde akla 120 GB ile Gears of War 4 ve 100 GB ile Halo 5 geliyor. Fakat bu oyunlar bahsi geçen dosya boyutlarına güncellemeler ve ek patler ile ulaşmıştı. Forza Motorsports 7 ise vanilla olarak 100 GB yer kaplayarak Hard Diskleri dolu olan oyuncuları yer açmaya zorlayacak gibi duruyor.

Elde ettiğimiz bilgiyi doğrulamak için Forza Motorsport 7'nin mağaza sayfasına uğradığımızda oyunun sistem gereksinimleri bölümünün neredeyse boş olduğunu görüyoruz. Demek ki listeleme yapılırken ilk önce 100 GB olarak listelenmiş, daha sonrasında ise bu bilgi sayfadan kaldırılmış. Fakat oyunun 3 Ekim'de piyasaya çıkacağını düşünürsek bu konunun çok yakın zamanda aydınlanacağını düşünmemiz mantıksız olmaz sanırım.

Forza Motorsport 7; 3 Ekim'de PC ve Xbox One için raflardaki yerini alacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum