Avengers: Infinity War'un Vizyon Tarihi Öne Alındı!

Geliyor gönlümüzün efendileri

Marvel Studios dün gece sürpriz bir açıklamayla Avengers: Infinity War'un vizyon tarihini öne çekti ve filmin 27 Nisan 2018 tarihinde gösterime gireceğini duyurdu.

Normalde filmin vizyon tarihi 4 Mayıs olarak planlanmıştı ama dün gece Marvel Studios ile Marvel Sinematik Evreni'nin en büyük yıldızlarından, canımız Iron Man'imiz Robert Downey Jr. arasındaki tweet paslaşması sonucunda filmin planlanan tarihten bir hafta önce vizyona gireceğini öğrendik.

Marvel Studios hesabı takipçilerine "bir ile sonsuz arasında derecelendirme yapacak olsaydınız, 4 Mayıs'ta Infinity War'u seyredecek olduğunuz için ne kadar heyecanlısınız?" sorusunu yöneltti ve cevap "ben daha önce seyredebilir miyim?" diyen Robert Downey Jr.'dan geldi. Bunun üzerine Marvel Studios "siz istersiniz de olmaz mı, 27 Nisan nasıl?" diye sordu. Robert Downey Jr.'ın "Harika! Arkadaşlarla mı?" sorusuna ise Marvel hesabı Infinity War'un kahramanlarını birarada gösteren bir gif eşliğinde "bu arkadaşlarla mı" sorusuyla yanıt verdi. Zaten bundan sonra Robert Downey Jr sürprizi patlattı ve "tüm dünyayla olmaz mı" diye sordu ve şu cevabı aldı:

"Bu FANTASTİK bir fikir! Oldu bil. Avengers: Infinity War tüm dünyada 27 Nisan'da sinemalarda."

> Avengers Infinity War'da Iron Man ve Black Widow'un Görünümü Değişiyor

> Captain America’nın Avengers: Infinity War’daki Kalkanı Ortaya Çıktı

Vizyon tarihinin böyle eğlenceli biçimde duyurulması benim çok hoşuma gitti açıkçası. Siz de aşağıda tweete tıklayarak bu eğlenceli paslaşmayı görebilirsiniz:

Şimdi bazılarınız zaten Avrupa'nın çeşitli ülkelerinde vizyon tarihinin daha önceden Nisan sonu olarak açıklandığını hatırlayacaktır, ama filmin özellikle de Amerika'da vizyon tarihi farklıydı. Bu değişiklik ile film tüm dünyada aynı zamanda vizyona girecek ve kuşkusuz ki bu sayede tüm zamanların en büyük hafta sonu hasılatı hedefleniyor. Zaten en yakın rakipleri Deadpool 2'nin 18 Mayıs, Solo: A Star Wars Story'nin de 25 Mayıs'ta vizyona gireceğini düşünürsek üç hafta boyunca neredeyse rakipsiz biçimde vizyonda kalacak olan film çok önemli rekorlara imza atabilir.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum