Ghost Recon Wildlands'de Sam Fisher, Snake'e Selam Çakıyor

Evet Sam, bir tek sen kaldın.

 Sam Fisher'ın Ghost Recon Wildlands'e konuk olduğu (markalar arası sinerji!) ek görev içinde hem çok tatlı, hem de biraz üzücü bir Metal Gear Solid göndermesi ortaya çıktı.

YouTube kullanıcısı Doctor Gamma'nın yüklediği videoda Michael Ironside'ın seslendirdiği Sam Fisher'ın, CIA ajanı Karen'la (gerçek isminin Linda olduğunu öğreniyoruz ayrıca) buluşmasını görüyoruz. Linda, "hafiften yaşlanmışsın," derken Sam, "Evet artık benim gibiler yok. Bir başka eleman daha vardı. Askeri Sızdırma birliğinden. Bandana falan giyiyordu?" diyor. Karen bu askerin emekli olduğunu söylemesi ardından, diyaloğun en vurucu anı geliyor ve Sam, "O zaman bir tek ben kaldım" diyor.

God of War - İnceleme Puanları

Doğru tahmin ettiniz, bu bandanalı arkadaş Snake'den başkası değil. Videonun başında da görebileceğiniz üzere Konami ve Ubisoft yıllardan beri farklı Metal Gear Solid ve Splinter Cell oyunlarda birbirlerinin karakterlerine gönderme yapıyorlardı. Ubisoft, Kojima'nın Konami'de yaşadıkları ve Snake'in kaderini düşündüğümüzde, Snake'e son bir selam çakmak istemiş.

Ubisoft'un en kötü tutulan sırlarından biri yeni Splinter Cell oyununun bu yıl piyasaya sürüleceğini bekliyoruz. Resmi duyuruyu büyük ihtimalle E3'te göreceğiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum