Ghostbusters, Orijinal Ekibiyle Geri Dönüyor!

O son rezaleti hepimiz unutalım.

Ghostbusters'ın orijinal ekibi Bill Murray, Dan Aykroyd, Sigourney Weaver ve Harold Ramis gibi isimleri içeriyordu. 2014 yılında aramızdan ayrılan Harold Ramis'i filmde göremeyeceğimizi düşünebiliriz, fakat "Hayalet" Avcıları isimli bir film için çok da emin konuşmamak lazım. Modern dünyada o kadar erkeğin bir araya gelip hayalet avlaması garip karşılandı ve 2016 yılında Ghostbusters adı altında "ilginç" bir film gösterime girdi. Hadi tüm erkekleri kadınlar ile değiştirelim dediler ve sonunda ortaya çıkan film büyük bir rezalet ile sonuçlandı. Ghostbusters adına da büyük bir zarar verildi. Neyse ki bu zarardan dönülüyor, film eski ekibiyle yeniden çekiliyor. Hatta senaryosu yazılmış bile!

Dan Aykroyd verdiği röportajda senaryonun yazıldığını belirtirken, orijinal ekibin de geri dönüş sinyallerini verdi. Hatta "Bill Murray de geri dönecek mi?" sorusuna, "Bence Billy, bir şekilde gelecek. Hikaye gerçekten çok güzel, hayalet bile olsa bir şekilde bizimle olacak." cevabını verdi. Bunun dışında filmle ilgili başka bir detay vermeyen usta aktör, 2016 yılında çıkan sadece adı Ghostbusters olan filmle bu yeni filmin hiçbir bağlantısı olmayacağını belirtti. İki film de ayrı evrenlerde geçiyor. 2016'da çıkan filmin evrenini yok sayarsak, hayatımıza günlük gülistanlık şekilde devam edebiliriz.

Bakalım bizim orijinal ekip, Ghostbusters 3 ile birlikte geri dönüşü sağlayabilecek mi? Umarım böyle bir şey olur. Normal şartlarda yeni bir filme gerek yoktu. Fakat 2016'da çıkan film tüm markayı yerle bir edince, seriyi kurtarmak yine bizim eski hayalet avcılarına düştü. Daha da özümüze dönmek için, aşağıya orijinal filmin tema müziğini koyuyorum. "Who you gonna call? GHOSTBUSTERS!"

YORUMLAR
Parolamı Unuttum