Overkill's The Walking Dead'in Konsollara Çıkışı Ertelendi

Oyun konsollara uğramayabilir

Overkill's The Walking Dead'in yayıncısı Starbreeze, oyunun konsollara çıkışının 'tarihi belirsiz biçimde' ertelendiğini duyurdu. Normalde bu co-op shooter oyununun PlayStation 4 ve Xbox One için 6 Şubat'ta çıkması bekleniyordu.

Starbreeze daha sonraki günlerde oyunun çıkış tarihiyle ilgili bilgi verileceğini söylüyor ama şimdilik ortada belli olan bir tarih yok.

Bu ertelemenin sebebi çok büyük ihtimalle oyunun PC versiyonunun bekleneni verememesi olabilir. Oyunun Steam üzerindeki 5000 civarı incelemesinin sadece %52'si olumlu, Open Critic'teki not ortalaması 54, Metacritic'te ise 52.

Starbreeze, Overkill's The Walking Dead'in hayal kırıklığı yaratan satışlarının ardından mali sorunlar da yaşamaya başlamış ve masrafları kısarak yeniden yapılanmaya gitmişti. Stüdyonun CEO'su da istifa etmişti.

Starbreeze aynı zamanda Psychonauts 2'nin ve System Shock 3'ün de yayıncısı olacak, onlarda şimdilik bir sorun görünmüyor. Overkill's The Walking Dead'in ise konsollara bu haliyle çıkmasına pek de ihtimal vermiyorum açıkçası.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum