Black Widow Filminin Çekimlerine Şubat Ayında Başlanacak

Herkese Disney'den solo film!

Marvel Stüdyolarının 2019 yılında çıkaracağı filmler belli fakat 2020 için ortada büyük bir kaos var. Örneğin 2020 yılında gelmesi beklenen Guardians of the Galaxy Vol. 3'ün yönetmeni James Gunn kovuldu, filmin devam edip etmeyeceği ise bilinmiyor. İşte bu 2020 yılındaki boşluğu doldurmak isteyen MCU'nun yeni hedefi Black Widow filmi.

Filmden daha önce gelen haberlerle birlikte Cate Shortland'ın filmin yönetmen koltuğunda oturacağını öğrenmiştik. Filmin senaryosunu ise Jac Shaeffer yazacaktı. Fakat son gelen gelişmeler filmin çekim tarihi ve konusunu da aydınlattı. Şubat ayının sonlarına doğru çekimlerine başlanması beklenen projede kesinleşen tek oyuncu Scarlett Johansson. Captain Marvel'ın ardından Marvel'ın ikinci kadın liderli solo filmi olacak olan Black Widow filminin geçeceği dönem ise oldukça ilginç:

2006 yılında geçmesi beklenen film, Iron Man filminin 2 yıl öncesini anlatacak. Muhtemelen Natasha Romanoff'un Black Widow'a dönüşme hikayesini anlatacak olan filmde Sovyetler Birliği'nin çöküşünün ardından usta bir KGB ajanı olan Natasha'nın nasıl Amerika'ya gelip peşindeki Rus ajanlarından kaçtığına şahit olacağız. Tabii oradan sonra da karakterin yolunun nasıl Fury ve Avengers ile kesiştiğini de öğreneceğiz.

Filmin konusu muhtemelen casusluk olaylarını merkeze alacaktır. Yani MCU'da geçen bir casus filmi görmemiz muhtemel, tabii işin içinde Natasha Romanoff da olunca filmin kalitesi de otomatikman yükseliyor. Beni en çok meraklandıran kısım ise Romanoff'un geçmişinin nasıl yansıtılacağı. Muhtemelen biraz yumuşatılmış bir orijin hikayesi izleriz, zira Natasha'nın başından geçen olaylar silsilesi MCU için biraz fazla karanlık. Her şeye rağmen Black Widow bence bu filmi hak etmişti. Umalım ki Scarlett Johannsson da uzun yıllar beklediği bu filmin karşılığını alsın.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum