Avengers: Endgame'den İlk Resmi Kostümlü Fotoğraf Geldi

Orijinal ekip bir arada.

Yaklaşık 2 ay sonra, 26 Nisan 2019'da vizyona girecek olan MCU'nun göz bebeği yeni Avengers filminden sonunda bir kostümlü bir fotoğraf geldi. Daha önce çıkan fragmanlarda ve TV spotlarında bazı karakterleri kostüm içerisinde görsek de, böyle toplu bir fotoğraf hayranların bir süre gazını almaya yetecektir. Orijinal ekibi yeniden bir arada gördüğümüz fotoğrafta, Hulk, Iron-Man, Captain America, Black Widow, Hawkeye (Muhtemelen artık Ronin) ve Hulk yer alıyor.

avengerskostumhaberici

Avengers: Infinity War'un ardından evrende yaşayan canlıların yarısı yok olmuş, evreni kurtarmak ve her şeyi düzeltmek de bizim Avengers ekibine düşmüştü. Tabii evreni kurtaracak olan ekip sadece yukarıda gözüken altı kişi değil. Guardians of the Galaxy ekibinden sağ kalanlar ve Carol Danvers gibi karakterler de Avengers: Endgame sırasında büyük rol oynayacaktır. Zaten 8 Mart'ta vizyona girecek olan Captain Marvel filminin en önemli özelliği Endgame için kilit bilgiler içerecek olması.

Orijinal ekibin Infinity War sırasında ortadan kalkmamış olmasa zaten Endgame ile ilgili büyük teorilerin merkezine oturmuştu. Muhtemelen bu altılıyı son kez bir arada izleyeceğiz. İçlerinden hangisinin veya hangilerinin öleceği ise belli değil. Fakat Black Widow'un ölmeyeceği kesin gibi zira kendisinin solo filmi yolda. Sizce Endgame'in ardından hangi kahramanlara elveda diyeceğiz?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum