Disney, Guardians of the Galaxy 3 İçin James Gunn'ı Yeniden İşe Aldı

Şimdi ipler Gunn'ın elinde

Guardians of the Galaxy filmlerinin yönetmeni James Gunn geçmiş dönemde attığı uygunsuz tweetler nedeniyle Disney tarafından görevinden alınmıştı. Serinin üçüncü filmi yoldayken alınan bu karar oyuncuların da tepkisini çekmiş fakat Disney geri adım atmamıştı. Ta ki bugüne kadar! Gelen haberlere göre James Gunn yeniden Guardians of the Galaxy filminin başına geçmeye hazırlanıyor.

Aslında Gunn ile Disney yolları ayırmadan önce Disney Stüdyoları başkanı Alan Horn, Gunn ile bir araya gelmiş ve kendisinden bir özür metni beklediklerini belirtmişti. Fakat bu görüşmeden tatmin olmayan Disney yönetimi, başarılı yönetmenle yolları ayırmıştı. Bu kararın ardından uzunca bir zaman geçti, Guardians of the Galaxy 3 için bir yönetmen veya senarist bulunamadı. Hatta Disney geçtiğimiz günlerde üçüncü film için Gunn'ın yazdığı senaryoyu kullanma kararı aldı. Tüm bunların üstüne Deadline'dan gelen haber serinin hayranları için mutlu haberi verdi. James Gunn, Guardians of the Galaxy'e geri dönüyor. James Gunn'ın şu an üzerinde çalıştığı 2 proje var. Yapımcılığını yaptığı Brightburn filmi ve baştan yaratmaya karar verdiği ezeli rakip DC'nin Suicide Squad 2 filmi.

Tüm bu takvim arasında Guardians of the Galaxy vol 3.0 için nasıl bir zaman ayıracak muamma, filmin çekimlerine ne zaman başlanacağı konusunda hiçbir bilgi yok. Marvel'ın Gunn'a Suicide Squad 2'nin çekimleri bitene kadar süre verdiği yine gelen haberde yer alıyor. Yine de Gunn'ın geri dönüşü özellikle ona destek veren oyuncuların yüzünü güldürmüştür. Bakalım James Gunn'ın da gelişiyle birlikte Guardians of the Galaxy'nin üçüncü filmi bizlere neler sunacak?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum